print('');
Cos cumparaturi - Subtotal:0,00 RON

Cum comand

REGULAMENT CONCURS 4 SEPTEMBRIE 2015

Concursul este organizat si desfasurat de Bunatati Americane. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii prezentati mai jos.

 

2. CONDITII DE PARTICIPARE:

In concurs se poate inscrie orice cetatean roman, cu exceptia angajatilor Organizatorului, a rudelor acestora de gradul I, precum si a altor persoane asociate concursului.

3. INSCRIERE:

Pentru a participa la concurs este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul Facebook.com, completat cu o adresa de mail valida . Inscrierea in concurs se face prin

1. Dati LIKE pozei de concurs
2. Dati un comentariu public la poza de concurs in care sa specificati cum v-ar placea sa savurati untul de arahide

4. DURATA:

Concursul se desfasoara in perioada 4.09.2015 - 7.09.2015  

5. DESEMNAREA CASTIGATOAREI:

Castigatorii vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti, prin site-ul www.random.org. Cei 5 castigatori vor fi desemnati pe data de 7.09.2015 si anuntati pe pagina de Facebook Bunatati Americane.  

6. PREMIILE:

Vor fi 5 premii, fiecare premiu in parte va contine toate produsele din poza de concurs. Castigatorii vor fi extrasi prin www.random.org.

Premiile vor fi livrate gratuit la adresele comunicate de catre castigatori.

7. LITIGII:

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia Organizatorului este definitiva. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata campaniei si va face public acest lucru.  

8. CLAUZE FINALE:

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator si reluarea extragerii pana la validarea unui alt castigator, cum ar fi: imposibilitatea de notificare in scris a castigatorului cauzata de schimbarea adresei de e-mail a participantului sau neprimirea, necitirea corespondentei de catre acesta, etc.Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea concursului in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.Prin inscrierea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament.  

 

CUM COMAND

1. Selectati produsele dorite și adaugati-le in cos. Apoi finalizati comanda urmarind pasii din site.

2. Puteti comanda telefonic la numarul de telefon: 0733 303 961  de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:00.

3. Puteti comanda prin transmiterea unui e-mail la adresa contact@bunatatiamericane.ro

Un reprezentant al companiei noastre va va contacta telefonic  pentru confirmarea comenzii!


Pentru a beneficia de transport gratuit, comanda minimă este de 100 RON in judetele Ilfov si Bucuresti si de 200 RON in afara judetelor mentionate!

In cazul in care comenzile sunt sub valoarea minima descrisa mai sus, se va aplica taxa de transport Fan Courier sau Cargus, care se va calcula in functie de adresa si greutatea coletului.

LIVRARE

Comenzile primite până în orele 14:00 se vor livra a 2-a zi.
Comenzile primite după orele 14:00 vor fi considerate a fi primite a doua zi. Exemplu: comenzile primite Luni dupa ora 14:00 vor fi livrate Miercuri.
Pentru comenzile primite în weekend, livrările vor începe de Luni.
Pentru livrările în afara Bucureștiului vom utiliza serviciile unei companii de curierat. Un reprezentant al companiei noastre va va comunica taxa de transport și datele de livrare. După aprobarea clientului vom iniția livrarea.