print('');
Cos cumparaturi - Subtotal:0,00 RON

Termeni si conditii

Site www.bunatatiamericane.ro


CONDITII DE UTILIZARE

Bine ați venit la www.bunatatiamericane.ro. Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului vă recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Societatea DA&ZA Pharmachem SRL iși rezervă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o notificare prealabilă. Cea mai recentă versiune a acestor prevederi se poate accesa la pagina "Termeni și condiții".
DA&ZA Pharmachem SRL furnizează serviciile care sunt subiectul termenilor și condițiilor de mai jos.

Site-ul www.bunatatiamericane.ro nu este găzduit pe serverele societatii DA&ZA Pharmachem SRL astfel încât aceasta nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, up-grade-uri etc. DA&ZA Pharmachem SRL  nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.bunatatiamericane.ro, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și conditiilor.


DEFINITII

Acest site este intreținut și administrat de DA&ZA Pharmachem SRL (legal înregistrată), care va fi denumită în continuare Societate .
Persoana fizică sau juridică care comandă și achizitionează produse prin intermediul site-ului www.bunatatiamericane.ro, este denumită Client .
Adresa web care este proprietatea DA&ZA Pharmachem SRL., va fi denumită generic site-ul www.bunatatiamericane.ro
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, prețurile și celelalte informații care se găsesc pe site-ul www.bunatatiamericane.ro, vor fi denumite în continuare conținut .

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.bunatatiamericane.ro, folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societății  DA&ZA Pharmachem SRL, comunicarea se realizează in mod electronic, considerandu-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificarilor de la DA&ZA Pharmachem SRL în modalitate electronica, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea DA&ZA Pharmachem SRL și asociații/partenerii/afiliații săi. În cazul unor eventuale conflicte între SC DA&ZA Pharmachem SRL și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice acord de acces neautorizat la site-ul www.bunatatiamericane.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între societatea DA&ZA Pharmachem și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două parți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românesti din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.
Fotografiile utilizate in website sunt DOAR cu titlu informativ.

CONFIDENTIALITATE:

www.bunatatiamericane.ro va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

www.bunatatiamericane.ro garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de catre www.bunatatiamericane.ro  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale către www.bunatatiamericane.ro nu implică obligativitate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date.

Marfa este ambalata pe categorii de produse, iar alimentele congelate sau refrigerate vor fi transportate in cutii frigorifice, numai cu mijloace de transport avizate sanitar - veterinar. Livrarea se efectueaza de catre societatea noastra printr-un agent de livrari.

La recepționarea comenzii, clienții au obligația de a verifica produsele din punct de vedere al calității, al integrității și al prețului, având posibilitatea de a refuza produsele necorespunzătoare. Valoarea acestora va fi scăzută din valoarea totală a facturii sau produsele respective vor fi înlocuite. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

ASIGURAREA CALITATII PRODUSELOR COMERCIALIZATE


www.bunatatiamericane.ro depune toate eforturile pentru a fi siguri că toți clienții primesc produsele în cele mai bune condiții.

Societatea noastră achiziționează produsele doar de la companii autorizate pentru a garanta că produsele sunt originale.

Transportul produselor de la furnizor si până la client se face in condiții controlate respectând ghidurile si regulamentele aplicabile în domeniu.


INFORMATII PRIVIND FOLOSIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC DA&ZA PHARMACHEM SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
 
Scopul colectării datelor este: publicitate, reclama, marketing si comenzi online.
 
Sunteţi să furnizaţi datele, acestea fiind necesare.pentru livrarea produselor comandate precum si pentru diverse concursuri la care va veti inscrie. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii produselor comandate precum si a inscrierii dvs la concursurile noastre.
 
Informaţiile înregistrate sunt destinate subscrisei pentru derularea in bune conditii a comenzilor, pentru identificarea potentialilor clienti, precum si pentru buna desfasurare a activitatilor de marketing, publicitate.
 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, la adresa de e-mail contact@bunatatiamericane.ro De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
 Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
 
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
 Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).
 
Politica prelucrarii datelor cu caracter personal
 
 Potrivit art. 19 şi 20 din Legea nr. 677/2001, modificată şi completată, SC DA&ZA PHARMACHEM SRL  aplica măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.
 Societatea comerciala SC DA&ZA PHARMACHEM SRL, in calitate de  proprietar si administrator al magazinului online www.bunatatiamericane.ro , respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client sau vizitator care acceseaza site-ul in scopul achizitionarii produselor prezentate.
 Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC DA&ZA PHARMACHEM  SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.
 In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: drept de acces la date cu caracter personal, drept de interventie asupra datelor, drept de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul la informare.
 Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC DA&ZA PHARMACHEM  SRL  in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.
 Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date,  prin cerere scrisa, datata si semnata online la adresa contact@bunatatiamericane.ro.
 
 Scopul colectarii datelor
 
Scopul colectarii datelor este de a livra produsele comandate din cadrul magazinului online si de a comunica informatii utile cu privire la produsele comercializate, dupa caz, informatii despre site, solutionarea cererilor, intrebarilor sau de reclamatii/sesizari facute de catre dumneavoastra.
SC DA&ZA PHARMACHEM  SRL nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, nu va comercializa, schimba, divulga datele dumneavoastra altor persoane (fizice sau juridice).
 
Securitatea datelor colectate si procesate
 
SC DA&ZA PHARMACHEM  SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.
 Inregistrarea si autentificarea pe www.bunatatiamericane.ro implica user si parola, toate datele fiind strict controlate pana la stergerea acestora.
 
Feedback
 
Utilizatorii www.bunatatiamericane.ro pot posta comentarii,  pot trimite intrebari si sugestii. Informatiile sunt trimise prin intermediul formularelor de contact si vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.
 
Modificari ale politicii de confidentialitate
 
Orice modificare a politicii de securitate va fi publicata in cadrul acestei pagini: http://www.bunatatiamericane.ro/termeni-si-conditii
 
Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.
 
DATE de CONTACT

SC DA&ZA PHARMACHEM SRL
Str. Naum Ramniceanu, nr.31, sector 1, București
CUI: RO 27027610
REG. COM.: J40/5799/2010
Telefon: +40 733 303 961, +40 021 230 51 56
E-mail: contact@bunatatiamericane.ro